Ce-i cu acest blog

Este un blog despre experiențe, despre stări, despre vibrații, despre bucuria de a fi. Oriunde. Și sunt o mulțime de drumuri frumoase pe care am ajuns și despre care să tot povestesc. Îmi spunea de curând un prieten că dacă ajung pe astfel de cărări nu e nimereală, e știință intuitivă”. Recunosc că mi-a plăcut cum a sunat, dar la fel de bine recunosc și că am pășit uneori pe drumuri care păreau fie să nu spună nimic, fie să nu ducă nicăieri, fie pur și simplu să fie blocate, fie îmi dădeau senzația că sunt parte dintr-un labirint. M-am încrezut însă întotdeauna în drum, iar el m-a dus până la urmă bine.

Nu folosesc hărți și nu îmi fac înainte de a pleca liste cu obiective pe care să le bifez. Mă informez însă cu privire la ce experiențe aș putea trăi într-un loc nou și voi încerca pe cât posibil să nu le ratez pe acelea care mi-ar bucura inima.

Asta încerc să ofer și prin acest blog. Experiențe trăite de mine. Pentru ca în situația în care ți-ar face cu ochiul vreuna dintre ele, să o pornești și tu haihui pe cărări în căutarea ei. Și a altora.

Drum bun! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s